Sponsor



sâmbătă, 30 iulie 2011

Suporterii formaţiei Rapid Viena au intrat în teren la derbiul cu Austria Viena, de duminică, din etapa a XXXV-a a campionatului austriac, partida fiind întreruptă în minutul 26, la scorul de 2-0 pentru Austria Viena.
După ce Austria a marcat golul de 2-0, în minutul 26, mai mulţi fani ai formaţiei Rapid, unii cu cagule pe faţă, au invadat terenul şi au aruncat fumigene în direcţia fanilor adverşi.
Arbitrul a decis întreruperea imediată a meciului, jucătorii celor două echipe fugind spre vestiare.
Circa 300 de poliţişti au intervenit pentru restabilirea ordinii, efectuând mai multe arestări. După o jumătate de oră de discuţii, responsabilii forţelor de ordine au apreciat că siguranţa spectatorilor, jucătorilor şi arbitrilor nu poate fi garantată în cazul reluării partidei, astfel că arbitrul a decis oprirea definitivă a meciului.

Asta e România!

România a luat azi de dimineaţă o decizie în privinţa intervenţiei în conflictul din Libia: intervenţia militară a României va fi una telefonică.

Grupa preliminara a Romaniei

Echipa nationala a Romaniei a picat in grupa D impreuna cu Olanda,Turcia,Ungaria,Estonia si Andorra . Mai jos voi specifica si celelalte grupe.
Grupa A : Croatia,Serbia,Belgia,Scotia,Macedonia,Tara Galilor
Grupa B : Italia,Danemarca,Cehia,Bulgaria,Armenia,Malta
Grupa C : Germania,Suedia,Irlanda,Austria,Feroe,Kazahstan
Grupa E : Norvegia,Slovenia,Elvetia,Albania,Cipru,Islanda
Grupa F : Portugalia,Rusia,Israel,Irlanda de Nord,Azerbaidjan,Luxemburg
Grupa G : Grecia,Slovacia,Bosnia,Lituania,Letonia,Lichtenstein
Grupa H : Anglia,Muntenegru,Ucraina,Polonia,Moldova,San Marino
Grupa I : Spania,Franta,Belarus,Georgia,Finlanda

Street Racer


Este un film din 2008 , povestea unui tanar care a facut accident iar el a ajuns la puscarie si dupa 5 ani iese si se intalneste cu cei pe care i-a lovit in acel accident si ii ajuta …. este un film frumos chiar daca unii spun ca este vechi etc…. vizionati-l si veniti cu comentarii :)

Top 15 turnee 2011


Am gasit pe MTV top 15 al celor mai reusite turnee din anul 2011 si am decis sa vi-l arat si voua.
1.U2
2.Roger Walters
3.Bon Jovi
4.Lady Gaga
5.Usher
6.Eagles
7.Andre Rieu
8.Michael Buble
9.Kenny Kesney
10.Iron Maiden
11.Justin Bieber
12.Trans-Siberian Orchestra
13.Neil Diamond
14.Elton John
15.George Strait & Reba

Cel mai lung video de pe Youtube

Cu siguranță că vă așteptați ca pe Youtube să vedeți clipuri scurte. Rareori sunt filmulețe care au câteva zeci de minute, iar cele care depășesc o oră sunt deja rarități. Ei bine, am găsit ”mama filmelor” de pe acest site.
Videoul are nici mai mult, nici mai puțin de 571 ore și 101 secunde. Nu se vede bine, nu are nici un fel de nume, dar are deja aproape 80.000 de vizualizări, deoarece este ceva rar.
Utilizatorul care l-a încărcat pe site îi asigură pe cei care îl vizionează că este cel mai lung video de pe Youtube și, mai mult, îi provoacă pe doritori să îi depășească recordul.
E o muncă ușoară, dar care întinde nervii la maxim, deoarece durează extrem de mult să încarci un ditamai filmul.
Vă provoc la altceva: să îl vizionați! În întregime, desigur. Ce ziceți, câte minute rezistați?

CReatie PhotoShop (PS)

AM facut si eu o creatie in PhotoShop , asa in distractie.
Astept Pareri :)

=>cum scoti virusul care trimite mass`uri

Virusul se instaleaza la deschiderea paginii "geocities.co.jp/thanatos183188" (nu cumva sa intrati pe ea)
Trece perfect peste firewall si antivirus
Trimite massuri celor online cu diferite pagini INCLUSIV cea mentionata mai sus.
Schimba status cu pagini similare
Daca te deloghezi dupa Yahoo Messenger, si ai bifata optiunea "Remember my ID and Password" se logheaza singur, si efectueaza cele mentionate mai sus
Isi copiaza in clipboard pagini similare celei de sus,iar daca ai dat Paste undeva, efectueaza iar cele mentionate mai sus.
Dezactiveaza Task Managerul si Registry Editor.
Anuleaza posibilitatea schimbarii paginii de internet de la IE, ce ramane setata pe "geocities.co.jp/thanatos183188"
Pune dupa numele orcarei pagini deschise "Webhosting h t t p : // geocities. co.jp /thanatos 183188"
Se instaleaza prin 3 fisiere ce le si infecteaza: "Syshost.exe, SvcHost32.exe , Srshost.exe (le gasiti in Directorul Windows\System | numai de cel subliniat sunt sigur ca ala e... celelalte doua nush...)

Downloadati Security Task Manager DOWNLOAD , instalati-l si puneti procesul SvcHost32.exe in carantina... nu va mai porni la urmatoarea restartare.

Pentru reactivare Task Manager, downloadati si rulati asta:
http://www.softpedia.com/progDownload/T ... 54298.html

Pentru reactivare Registry Editor, downloadati "Reg.inf" (din arhiva), dati click dreapta pe el, si Install !
Pentru reactivarea posibilitatii de a schimba homepage-ul... dupa ce ati reusit sa activati Registry Editorul, intrati in Registry Editor (regedit), si mergeti la

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Inte rnet Explorer\Control Panel] iar acolo o sa gasiti HOMEPAGE, cu valoarea D-Word setata pe 1. Dublu click pe ea, si setati-o pe 0. Inchide-ti registry editor, si acum mergeti in Contol Panel > Internet Options, si setati-va oricare altapagina decat cea existenta. Si ati cam rezolvat problema.

Totusi dupa, incercati sa dati cu un AntiSpyware sau un program de genul asta, ca sa eliminati toate "ramasitile"...

Cam asta am constatat eu din tot ce am patit... si asa am rezolvat si eu, sper sa va fie de folos....

PS. Pana atunci... daca nu reusiti, ca sa nu formatati HDD-ul.... folositi GAIM sau e-buddy!

Am rezolvat si problema cu titlul paginii... tot in RegEdit... mergeti la Registry Key: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main iar acolo este o cheie "Window Title" care e setata pe titlul actual... "Webhosting h t t p : / / w w w.geocities.co.uk/thanatos18388" ... dublu click pe ea, si modificati-o... scrieti "Internet Explorer"... si ati rezolvat si problema asta... daca am timp ma ocup ca o aplicatie sa faca toate astea...

Inca o chestie.... In C:\Windows o sa gasiti fisierul Svchost32... el este "infractorul" fisierul cu pricina... cautati-l si stergeti-l....

Mass de mass :))

Pentru pasionatii de mass a aparut mai nou un… mass, ce credeati, care vrea sa para mai funny, si desi pare anti`mass, cred ca ii indeamna mai mult la trimite`mass, pentru ca`l primesc de 2 zile in prostie:

Foaie verde de manea
Baga-ti mass-ul undeva,
Foaie verde, moare ratza
Mai dai mass si iti sparg fatza. 


Foaie verde, massu-i cald
Mai dai unul si te sparg,
Foaie verde, massu-i rece
Nici un prost nu te intrece. 


Foaie verde, arzi pe rug
Inc-un mass, intri-n cosciug!
Foaie verde, flori in nas
Du-te-n ma’ta cu-al tau mass 


Foaie verde, flori de sange,
Mai dai mass si ma-ta plange.
Foaie verde contrabas
Tocmai am trimis un mass.


Si uite`asa si`au mai satisfacut o data pofta de comunicare…

Cand oare nu se vor mai trimite mass-uri pe Yahoo! Messenger ?

Primesc şi eu azi un mass de la o persoană pe care o am de mult timp în listă şi care până acum nu a mai dat niciodată mass-uri.
Cam acesta era conţinutul mass-ului:"" A intrat un nou virus pe internet chat yahoo!dak nu dati mesajul mai departe va va intra in calculator,deoarece crede k nu este folosit acest id !!!!!!! da-l inclusiv mie !!!! este pe bune pt k la unu h0ry_rapp3ru a intrat si i-a sters hardu’ !!! "".

Nu ştiu cine a avut minte să compună mass-ul acesta ("internet chat yahoo"), însa, acest mass este unul foarte vechi (prima dată l-am primit cu mai mult de doi ani in urmă), şi mă miră faptul că lumea înca crede în lucruri de genul acesta... Ea mi l-a trimis sub pretextul că şi ea l-a primit şi că nu riscă (ce poate risca?!).

P.S: Gandiţi-vă doar câte contacte are "h0ry_rapp3ru" în listă acum ! (dacă cumva ID-ul există)

RObotzi ep 24 - Berila

Toate drepturile aparţin celor de la Creative Monkeyz. Dacă v-a plăcut acest episod vă rog să-l vizionaţi şi pe site-ul oficial.

RObotzi

“RObotzi” este o creaţie a celor de la Creative Monkeyz şi reprezintă primul mini-serial de animaţie de producţie românească. Citez din descrierea de pe Youtube: “[...] Protagonistii sunt MO (primul robot cu burta – ruginit pentru ca bea) si F.O.C.A (fabricat original cu aluminiu). [...] Cei doi sunt primii roboti (de talie mica) fabricati in Romania. Dupa o scurta perioada de glorie, apar primii roboti de talie mare, iar MO si F.O.C.A sunt “uitati” intr-un depozit al INR (Institutul National de Robotica), de a carui buna functionare ei trebuie sa se asigure.” Ştiu că unii dintre voi veţi strâmba din nas, dar eu zic că pentru început e bine. Măcar s-a dat tonul. Să sperăm că alţii vor continua curentul şi vom vedea şi iniţiative mai educative. Episoadele apar joia.

Grafică şi design

S-a lansat site-ul de grafică şi design, GraficaDesign.ro.  Compania Netpress Consulting oferă servicii  de design, la standarde profesionale, asfel încât, dacă aţi rămas în pană de idei, sau imaginea logoului s-a învechit, puteţi apela la ei.
Pe site-ul lor (care are un design revoluţionar) am găsit şi o promoţie:  pentru cei care doresc să-şi schimbe logo-ul / sigla , ei realizează  gratuit una nouă.

grafica design11 Grafică şi design

Mozilla Firefox 4

A fost lansat acum câteva zile Mozilla Firefox 4. Noul browser are o viteză de şase ori mai mare decât Mozilla 3.6. Noua versiune seamănă puţin cu Google Chrome, pentru că are caracteristica Tabs on Top: taburile sunt poziţionate deasupra bării de adrese.
Ce pot spune…Mozilla a căzut foarte mult în faţa Google Chrome din cauza vitezei scăzute şi a designului învechit. Singurul plus pe care îl mai prezintă Firefox faţăd de Chrome, este compatibilitatea de design a site-urilor mai bună decât în orice alt browser (site-urile se văd cel mai bine în Mozilla).
Pentru cei care nu şi-au pierdut speranţa, Mozilla Firefox 4 se poate descărca de aici.

Tigara electronică Sailebao

u cu mulţi ani în urmă, au intrat pe piaţă ţigările electronice. După cum ştiţi, sau aflaţi acum, acestea sunt dispozitive care conţin rezervoare cu vapori (cu nicotină). Nu numai că sunt mult mai economice decât ţigările clasice, dar acestea electronice pot ajuta persoanele doritoare să se lase de fumat. Una dintre calităţile ţigării electronice este că poate fi folosită acolo unde ţigările clasice sunt interzise, astfel un fumător poate să se bucure de ele şi unde fumatul este interzis. În piaţa online au apărut tot felul de “ţepari” care vând ţigări electronice de proastă calitate şi care, de cele mai multe ori se dovedesc a fi o investiţie proastă. Sunt povestite mai multe lucruri despre înşelăciuni cu tigara electronica aici.
Aşa că, un magazin autorizat, vinde tigara electronica originală Sailebao pentru a vă ajuta să renunţaţi la fumat. Pe acest site se gasesc tigari electronice şi multe accesorii pentru acestea. Dacă ar fi să aleg, aş alege calitatea Sailebao şi nu oferte second hand sau de la vânzători neautorizaţi de pe internet.
Mai multe informatii la tigaraelectronica .

Ziua Pământului

În fiecare an, pe data de 22 aprilie, sărbătorim “Ziua Pământului” («Earth Day»).
earth day  logo lr1 Ziua Pământului

Telefonul care se îndoaie

Nu este vorba de vreo farsă, sau de vreun telefon care este  elastic, ci este vorba de noul Paper Phone care este încă in stadiul de prototip. Paper Phone (“Telefonul din hârtie” după cum s-ar traduce în română) are un display e-Ink, de 3.7 inch, iar navigarea prin meniuri se face prin îndoirea sau răsucirea aparatului.
Aşa că touchscreen-urile ar putea fi depăşite în următorii 5 ani de către această nouă generaţie de interacţiune. “Acesta este viitorul. Totul va arăta şi se va simţi în acest fel în doar cinci ani” a declarat inventatorul acestui telefon, Roel Vertegaal, directorul Universităţii Queens Human Media Lab.

Banc

A: Stii care-i deosebirea dintre nenorocire si catastrofa?
B: Da’ ce, nu-i acelasi lucru?
A: A, nu! Dumneata te uiti la tv? Stii candelabrul ala urias din Camera Deputatilor? Daca asta ar cadea pe politicieni, ar fi o catastrofa, nu?
B: Da, si?
A: Nenorocirea e ca nu cade…

David Beckham e din nou cel mai sexy


Chiar daca a devenit pentru a patra oara tata, fotbalistul David Beckham continua sa fie unul dintre cei mai sexy barbati. Acest lucru îl afirma mai multe reviste de specialitate, fanii si chiar sotia sa, Victoria Beckham. Potrivit acestora este cel mai sexy barbat dar si cel mai sexy tata de la Hollywood.

Ce face Inna sa raman in forma?

Astazi am citit pe site-ul celor de la MTV ca Inna danseaza la concerte fara sutien pe ea si cu costumatii foarte stramnte . Aveti mai jos niste imagini de la concertul sustinut in Beirut (Libia) . Click pe imagini pentru a le vedea la dimensiunea completa !

Justin Bieber are tatuaj

Idolul adolescentilor care nu are inca buletin si-a facut un tatuaj pe coaste cu numele lui Iisus in ebraica. Evenimentul a fost special pentru ca si tatal sau si-a facut acelasi tatuaj in acelasi loc pentru a arata presei cat de bine se inteleg ei :) )

Romania isi afla adversarele din preliminariile pentru CM 2014

Astazi Romania isi afla adversarele din preliminariile CM 2014 , in cadrul ceremoniei de la Rio de Janeiro din Brazilia de unde nu vor lipsi Pele , Ronaldo si Neymar.

Urnele valorice :
Urna 1 : Spania,Olanda,Germania,Anglia,Portugalia,Italia,Croatia,Norvegia,Grecia
Urna 2 : Franta,Muntenegru,Rusia,Suedia,Danemarca,Slovenia,Turcia,Serbia,Slovacia
Urna 3 : Elvetia,Israel,Irlanda,Belgia,Cehia,Bosnia,Belarus,Ucraina,Ungaria
Urna 4 : Bulgaria,Romania,Georgia,Lituania,Albania,Scotia,Irlanda de Nord,Austria,Polonia
Urna 5 : Armenia,Finlanda,Estonia,Cipru,Letonia,Moldova,Macedonia,Azerbaidjan,Feroe
Urna 6 : Tara Galilor,Lichtenstein,Islanda,Kazahstan,Luxemburg,Malta,Andorra,San Marino

vineri, 29 iulie 2011

Infatisare Windows 8

Dupa cum am scris si in topicul anterior , Windows 8 a venit cu o infatisare super tare si am zis ca trebuie neaparat sa v-o prezint si voua. Urmariti video-ul de mai jos si dati’va cu parerea.

Totusi in Romania nu cred ca se va folosi acest windows ca un windows performant , acesta va fi doar un moft care si-l vor face cei mai “la moda” dintre Romani.

Animatia Assassin’s Creed Embers vine pe 15 Noiembrie


Ubisoft a anuntat o noua animatie scurta numita Assassin’s Creed Embers. Noul film va fi lansat pe 15 Noiembrie impreuna cu Assassin’s Creed Revelations si este dezvoltat de catre UbiWorkshop.
Urmariti trailerul de mai jos si faceti-va o idee despre film

Narcotic Sound & Christian D – Poesia de amor

Am decis sa postez si aceasta melodie pe care o stiam dar nu mai stiam chiar cum se numeste dar azi am auzit-o pe facebook’ul unei foste colege si m-am decis sa o postez :D
Ascultati si lasati si voi un comm ;)

Sneideru – Lost Love

Cautand pe facebook dupa melodii cat mai noi am dat pe fb’ul unui “artist” din Blaj , aici langa comuna unde locuiesc si am zis ca sa ii promovez melodia si pe blogul meu ca nu strica … iar celor care nu le place cum a zis si el pe facebook “Cui nu-i place sa nu asculte” :)

Green Street Hooligans


Green Street Hooligans este un film in care se relateaza povestea vietii unui tanar din America cu un viitor maret in fata care a fost exmatriculat de la Universitata Havard si pleaca in Anglia la sora sa unde devine cel mai de temut adversar al “firmelor” echipelor de fotbal el fiind in firma celor de la West Ham United. Urmariti filmul si dati’va cu parerea pe site cu un comentariu ca nu va doare mana :)

Desktopul meu

Am decis sa postez pe site cum apare desktopul meu chiar daca este Windows XP si un tutorial cum sa il faci pe al tau sa apara ca al meu !

Ca sa aveti desktopul ca si al meu aveti nevoie de programul Rocket Dock pe care il puteti lua de aici , il instalati dupa care il porniti si va va aparea bara aceea sus . Dati click pe Dock Settings si selectati limba romana si de acolo va descurcati .

Tableta romaneasca Evolio Neura s-a lansat oficial

Televoice a anuntat acum 2 zile lansarea oficiala a tabletei romanesti Evolio Neura care are display touchscreen de 9.7 inch , Bluetooth si Wi-Fi.
Tableta romaneasca va costa 1.899 lei , cu 3G , Wi-Fi si 3 GB ram. (click pe imagine pentru a se vedea bine)

Specificatii tehnice Evolio Neura
CPU : Nvidia Tegra 2, 1Ghz, Dual Core
Ecran : 9.7 inch (4:3) Capacitiv Multitouch (4 points)
Stocare : 16 GB iNAND Flash
Memorie : 1 GB ram DDR 2

MicroSD : suporta pana la 32 GB
Porturi : 1xUSB , 1xMini USB 2.0 , 1x GSM SIM , Docking Port, 3,5mm AudioJack , difuzoare 2x1W , microfon incorporat
Camera 1.3 MP
Modem 3G integrat
Wi-Fi
Bluetooth 2.1 EDR
G-Senzor
Senzor de lumina
Sistem de operare : Android 2.2 / 3.0

Un gay

Astazi intru pe facebook si intra pe mine pe chat unul Janos Dobokai sau asa ceva si ma intreaba de unde sunt si cica ne cunoastem … ii spun ca sunt de langa Blaj si el zice ca vine des in Blaj si nu stiu ce …. dupa vreo 3-4 minute se apuca sa ma intrebe dak am prieten sau prietena =)) i-am zis dnd si zice “Ce e ala?” :) )

Argentina nu mai poate sa refuze

Argentina refuza amicalul cu Romania din cauza ca nu aveau selectioner . Acum argentinienii au selectioner oficial in persoana lui Alejandro Sabella , fostul antrenor al celor de la Estudiantes .

Din nou in bransa

Astazi am reinstalat Photoshopul (PS-ul) si am facut prima creatiepentru un baiat Iulian :)

Join in Cutitarii.Ro

Dupa cum am spus si intr-un articol de ieri m-am reapucat de cs si de forumuri si deastea si am intrat in comunitatea Cutitarii.Ro unde am primit foarte repede gradul de Designer si sper sa nu dezamagesc :) Ii multumesc de asemenea lui CoLd- , unul dintre administratorii de pe Cuittraii.Ro pentru ca mi-a dat gradul chiar daca nu mai aveam creatiile de mai de mult si aveam doar avatarul facut care l-am postat si mai jos :) Adresa comunitatii este : http://www.cutitarii.ro/ sper sa intrati cat mai multi dintre cei care cititi blogul meu zilnic :)

MiniBanner facut in 2 min. :))

M-am chinuit 2 minute sa fac acest MiniBanner pentru blogul meu . :)

Samsung Galaxy 3D

Samsung se pregateste sa lanseze inca un smartphone din gama Galaxy. Dupa nume noul Galaxy va avea ecran 3D care nu necesita ochelari speciali si va fi dotat cu doua camere de 8 megapixeli amplasate una langa alta pentru a pute face singur filme si poze 3D. Procesorul va fi Intel Dual Core de 1.2 ghz. Toate inregistrarile 3D pot fi vazute la un televizor compatibil printr-un cablu HDMI.

Clip facut de mn :))

Lupta by Batonel Blog by sudstrikecs
It's free and fun!

Buemi: Penalizarea mea este prea dura

Buemi: Penalizarea mea este prea dura

Sebastien Buemi este de parere ca penalizarea sa cu cinci pozitii pe grila de start din Ungaria este una dura si nemeritata.

 
 
Pilotul elvetian de Formula 1 Sebastien Bumei s-a declarat nemultumit de penalizarea primita pentru cursa de la Hungaroring. Buemi este de parere ca nu merita sa plece pe grila de start din Ungaria cu cinci pozitii mai jos decat performanta pe care o va obtine in calificari pentru un incident destul de neclar.
Pilotul Toro Rosso a fost unul dintre protagonistii unei coliziuni violente petrecute in turul al zecelea al cursei din Germania din urma cu o saptamana. Atunci, Buemi a incercat sa-l impiedice pe Nick Heidfeld sa-l depaseasca, dar nu a facut altceva decat sa-l acroseze pe pilotul Renault si sa-l determine pe acesta sa abandoneze cursa.
Nici elvetianul nu a avut o soarta foarte fericita la Nurburgring, ocupand in final doar locul 15. Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe oficialii FIA sa recurga la o masura dura asupra pilotului Toro Rosso, cel care va fi nevoit sa plece in cursa din Ungaria dintr-o pozitie mai slaba decat cea obtinuta in calificari cu cinci locuri.
'' A fost o penalizare dura si nemeritata. '' a declarat Buemi, care a adaugat: '' Stewarzii au luat aceasta hotarare dupa ce au judecat imaginile din fata cu acea coliziune, imagini destul de inselatoare. Ei spun ca eu l-am lovit pe Nick atunci cand eram unul langa altul, dar acest lucru nu este adevarat. Sunt absolut convins ca el era in spatele meu si ca a fost cel putin la fel de mult eroarea lui ca si a mea. ''

Alfa Romeo duettottanta

Alfa Romeo si Pinifarina creaza un nou top model: Alfa Romeo 2uettottanta.
Aceasta creatie se vrea a fi rivalul consacratelor BMW Z4, Porsche Boxster and Audi TT Roadster.
Perfomantele si placerea de a conduce 2uettottanta vor trebui sa se ridice la asteptarile produse de designul superb, fara cusur al celor de la Pinifarina.
Alfa Romeo duettottanta se pare ca va fi echipata cu un motor de 1,7 turbo(TBi Straight 4 ), ce se afla si pe Alfa Romeo Giulietta, si dezvolta o uimitoare herghelie de 235 de cai. Motorul usor din aluminiu, garda foarte joasa si tractiunea spate sunt deja coordonate ce ne indica o reteta de succes.

2011 Ford Explorer Suv American bun si pentru Europa


Ford schimba strategia, asta se observa din unificarea modelelor noului Ford Focus cat si din noul Ford Explorer 2011.
Un suv cu motor de 2 litri si 4 cilindri este ceva neobisnuit pentru piata americana. Clientii americani ai Ford vor trebui sa plateasca mai mult pentru acest motor decat pentru un clasic V6 de 3.5 litri.
Numai ca, noul motor de 2.0 Ecoboost ce este deja disponibil pe piata europeana pe Ford Mondeo, uimeste prin consum si performante.
Ramane de vazut daca aceasta strategie va avea succes dincolo de Atlantic mai ales cu pretul carburantilor este intr-o continuua crestere.

Audi 200 - Masini Second Hand Promo SH

Audi 200

Pret: 1.200 EUR
(negociabil)
An fabricatie: 1985
KM parcursi: 230000
Stare: Inmatriculata RO
Caroserie: Limuzina
Carburant: diesel
Putere: 75 CP / 56 KW
Capacitate cilindrica: 1986 cm³
Dotari masina: — Culoare: GRI, culoare metalizata, Servodirectie,Geamuri electrice,Trapa, Oglinzi electrice, Aer conditionat: Manual, Numar de usi: Patru chiar Cinci, Cutie de viteze: Manuala

Alte detalii: Audi 200 diesel-ABS,servodirectie,4 geamuri electrice,cauciucuri OK,consumabile schimbate ,aspect OK ,functionare foarte buna(accept orice test) ,scaune reglabile pe inaltime,insertii piele la interior--masina se prezinta foarte bine.nu doresc schimburi

Ghid pentru a lucra ca student in Marea Britanie

Cea mai simpla varianta pentru a lucra in Marea Britanie este ca student. Te poti inscrie la un curs de engleza part-time, cu o durata de minim 4 luni care sa aibe 1-2 ore pe saptamana. Pretul cursului, in general, se situeaza intre 60 – 150 lire. Atentie, nu trebuie sa ai absente. Home Office telefoneaza la scoala/colegiu pentru a se interesa daca frecventezi cursul.
Ce acte trebuie sa trimiti OBLIGATORIU la Home Office pentru a primi Cardul Galben (Yellow Card), ca student:
  • scrisoarea de la scoala/colegiu (dupa ce te-ai inscris astepti sa incepi cursul. La prima ora de curs te poti duce la profesoara sa-i ceri o scrisoare, din partea scolii/colegiului, prin care sa se confirme faptul ca tu urmezi cursul de engleza si ca se termina pe data X. Nu sunt necesare alte informatii.);
  • chitanta platita pentru curs;
  • formularul BR1 completat, 1 poza tip pasaport lipit pe formular si 1 poza cu numele tau scris pe spate;
  • extrasul bancar (in care sa nu apara intrari de la vreun angajator) pentru confirmare adresa;
  • pasaportul SAU buletinul;
  • Mai nou fiecare trebuie sa dovedeasca ca poate sa traiasca in Marea Britanie fie din surse proprii (chitante de la MoneyGram sau WesternUnion de unde sa reiasa ca primesti bani din Romania de la un prieten sau familie) sau cu ajutorul unui sponsor (daca ai un prieten englez roaga-l sa-ti faca o scrisoare in care sa mentioneze ca te sponsorizeaza si sa-ti dea 3 fluturase de salariu -payslips, pe care le adaugi in plic). Daca nu ai nici unul din acestea atunci pregateste-te sa primesti o scrisoare de la Home Office in care iti vor cere sa explici cum te susti aici (Marea Britanie) financiar.
  • Daca vrei sa aplici pentru fratele/sora, membru al familiei, trebuie sa aibe pana in 21 ani. Adauga in plic pasaportul SAU buletinul, sa-l mentionezi in formular si sa adaugi 1 poza tip pasaport lipit pe formular si 1 poza cu numele scris pe spate.
  • Daca vrei sa aplici pentru sotia/sotul, trebuie sa adaugi in plic si Certificatul de Casatorie - in original; nu-i nevoie de traducere/legalizare.
Pentru ca trimiti actele originale obligatoriu trimite-le la posta prin serviciul Special Delivery (include asigurare pentru acte, tracking online), costa aproximativ 6lire si Home Office (guvern) semneaza ca a primit plicul.
In aproximativ 4-5 luni (inainte dura 1 luna) primesti carnetelul galben (yellow card). Sunt cazuri cand se primeste si mai repede. Daca ai aplicat pentru un membru al familiei (exemplu sot/sotie sau frate/sora) atunci blue card-ul vine in acelasi plic. Aici poti verifica la ce data au ajuns cu verificarea cazurilor.
Dupa ce ai primit carnetelul galben (yellow card), care-ti da voie sa lucrezi 20 ore maxim pe saptamana si 40+ ore in timpul vacantelor, trebui musai sa aplici pentru Insurance Number (numar asigurare). Nimeni nu te angajeaza fara acest Insurance Number (numar asiguare). E bine de stiut faptul ca poti folosi numarul de asigurare temporar (temporary insurance number) pana-ti primesti unul al tau personal – care poate dura 3 luni, numarul universal temporar de asigurare, care poate fi folosit de orice persoana, este: SJ720729B – cu el te poti folosi pentru angajari in orice domeniu pentru o perioada de 1 an, timp in care trebuie sa aplici pentru numarul tau de asigurare (insurance number).
Cand te duci la interviu pentru Insurance Number trebuie sa ai cu tine urmatoarele acte, care sunt in mare la fel cu cele trimise pentru cardul galben (yellow card):
  • scrisoarea de la scoala/colegiu (daca Home Office nu ti-a trimis-o inapoi atunci trebuie sa ceri alta, din nou te poti duce la profesoara sa-i ceri o scrisoare, din partea scolii/colegiului, prin care sa se confirme faptul ca tu urmezi cursul de engleza si ca se termina pe data X. Nu sunt necesare alte informatii.);
  • chitanta platita pentru curs;
  • cardul galben (yellow card);
  • extrasul bancar (in care sa nu apara intrari de la vreun angajator) pentru confirmare adresa;
  • pasaportul SAU buletinul;
La interviul pentru Insurance Number trebuie sa te astepti la anumite intrebari, ca de exemplu: de cand ai venit in Marea Britanie, sa explici exact cum ai venit, ce curs urmezi, daca ai inceput munca (intrebare capcana pentru ca tu NU ai voie sa incepi munca pana nu obti un insurance number – deci raspunsul evident trebuie sa fie ca nu ai inceput munca dar ca de indata ce primesti un insurance number o sa incepi sa-ti cauti), etc.
Dupa un an de zile lucrat ca student part time poti sa aplici pentru carnetelul albastru (blue card). Timp de un an de zile trebuie sa pastrezi toate fluturasurile de salariu (payslips), nu conteaza ca le primesti saptamanal sau lunar trebuie sa le pastrezi pe toate sau cat mai multe posibil, cel putin 90%. Atentie, sa nu trimiti vre-un fluturas de salariu care sa aibe mai mult de 20 ore pe saptamana, decat in cazul in care erai in perioada vacantei.
Carnetelul albastru iti da voie sa lucrezi in orice domeniu doresti, fara nicio restrictie.
Am uitat sa mentionez – ca student daca ai partener (sotie/nevasta) sau un membru al familiei (fiu/frate) – partenerul sau membrul familiei primeste direct cardul albastru, cu care poate munci fara nicio restrictie.
Cele mai bune site-uri pentru cautat joburi:

Acum poti cumpara PageRank pe Google

Incepand de azi Google ofera posibilitatea tuturor interesati sa cumpere PageRank, pentru imbunatatirea pozitionarii in rezultatele cautarilor.
Este cunoscut faptul ca cu cat ai pagerank mai mare cu atat esti mai bine pozitionat pe Google. Un pagerank 4, de exemplu, poate primi, de la Google, intre 800 – 1500 de vizitatori zilnic. Eu tocmai am platit sa-mi cumpar 2 puncte de pagerank, pentru care am platit in total 200 RON. Actualizarea pagerank-ului sa facut imediat dupa confirmarea platii, catre Google. Inainte sa cumpar aveam pagerank 2, acum am pagerank 4.
Pretul este de $149 pentru domeniile .com, pentru fiecare punct de pagerank. Vezi lista intreaga de preturi:

Pentru domeniile .ro pretul este de 100 RON, pentru fiecare punct procentual. Vezi lista intreaga de preturi:

Daca esti interesat sa cumperi pagerank click aici pentru a vizita magazinul Google oficial. Plata se face in moneda nationala a extensiei domeniului.

Definitii ale sarutului date de profesori

  
Profesorul de Economie:
Sărutul este acel lucru pentru care întotdeauna cererea este mai mare decât oferta.
Profesorul de Contabilitate:
Sărutul este un credit, deoarece este profitabil atunci când se returnează.
Profesorul de Geometrie:
Sărutul este distanţa cea mai scurtă dintre două buze.
Profesorul de Chimie:
Sărutul este reacţia de interacţiune a două inimi.
Profesorul de Zoologie:
Sărutul este schimbul de bacterii salivare.
Profesorul de Statistică:
Sărutul este un eveniment a cărui probabilitate depinde de statistica lui 90-60-90.
Profesorul de algebră:
Sărutul este infinit deoarece este egal cu doi împărţit la nimic.
Profesorul de fizică:
Sărutul reprezintă contracţia gurii ca urmare a dilatării inimii.
Profesorul de filozofie:
Sărutul înseamnă persecuţie pentru un copil, extaz pentru un tânăr şi omagiu pentru un bătrân.
Profesorul de arhitectură:
Sărutul este procesul prin care se construieşte o legătură solidă între două obiecte dinamice.

From Russia , with Love


Atacantul celor de la Inter Milan este ofertat de gruparea rusa Anji Mahacikala . 50 de milioane de euro pentru Inter si 20 de milioane salariu pe an pentru Eto’o . Cea mai tare oferta facuta vreodata de catre vreun club unui jucator . Acolo Eto’o s-ar putea intalni cu Roberto Carlos care joaca la ei din februarie 2011

Pacaleala Nationala

De dimineata m-am trezit si am pornit televizorul si am dat pe Sport.Ro unde Mircea Sandu comenta despre cum ar putea Argentina sa nu se prezinte la amicalul stabilit de acum jumatate de an de pe 10 august pentru inaugurarea noului stadion. Totusi daca Argentina nu va veni , Mircea Sandu incearca sa aduca Portugalia lui Cristiano Ronaldo iar daca nici aceia nu vor veni biletele cumparate se vor putea folosi la meciul cu Franta de pe 6 Septembrie sau puteti sa primiti banii inapoi.

Messi vrea sa vina in Romania

Tocmai am citit pe GSP.ro ca jucatorul argentinean Lionel Messi a declarat in presa ca vrea sa vina la Bucuresti pentru a juca fotbal cu nationala Argentinei. Nu vrea sa vina doar pentru ca sa vada tara noastra ci pentru cei 50.000 de fani care si-au cumparat bilete . Daca nu vor reusi sa readuca Argentina , cei de la FRF incearca sa aduca nationala Peru-lui care a terminat pe locul 3 ultima editie a Copa America.

The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 2

Filmul The Twilight Saga : Breaking Dawn 2 va fi lansat in anul 2012 .
Dupa ce Bella este transformata in vampir de catre Edward pentru a o salva ,apar noi probleme cu Renesmee , fetita jumatate vampir jumatate om care este in pericol din cauza clanului conducator Volturi .

Abia astept sa apara filmul :X

Marica ramane in Bundesliga


Atacantul roman Ciprian Marica ramane in Bundesliga dupa ce si-a reziliat contractul cu VfB Stuttgart acesta a semnat cu cei de la Schalke 04 un contract pe 2 ani . Antrenorul s-a declarat foarte multumit de jucatorul roman , acesta fiind cel care il adusese si la Stuttgart pe Marica

Record vizitatori

Ieri seara m-am uitat pe statisticile de la Wtmon si m-am mirat ca acum doua zile am avut doar in jur de 30 de vizitatori iar ieri cand m-am uitat pe statistici erau dublu :) sper ca in fiecare zi sa creasca vizitatorii cu cate ceva si sa fac din un blog pe domeniu gratuit un blog foarte cunoscut :) Dovada cu vizitatorii o aveti in poza de mai jos :) Click pe ea pentru a o vedea bine

Filme fotbal


Marea mea pasiune fiind fotbalul am urmarit mai multe filme (aproape toate) despre si cu fotbal … mai jos aveti o lista cu cele mai reusite filme fotbalistice si sper sa le vizionati si voi :)
Lista Filmelor
Goal 1 – Dream Begins
Goal 2 – Living The Dream
Goal 3 – Taking On The World
Green Street Hooligans 1 (il aveti mai jos)
Shaolin Soccer
Bend it Like Beckham
Mean Machine
Kicking and Screaming
Victory
Acestea sunt filmele cu fotbal care mi-au venit acum in minte … poate am vizionat mai multe dar nu imi aduc aminte .. in fine … sper sa va placa si voua asa cum mi-au placut si mie :)

Fujitsu Toshiba anunta primul telefon Mango IS12T

Fujitsu Toshiba Mobile Communications si-a batut rivalii prin crearea primului smartphone bazat pe sistemul de operare Windows Phone 7.5 . Acest smartphone are carcasa rezistenta la apa si praf , camera de inalta rezolutie de 13.2 megapixeli si memorie interna de 23 GB.
Acest smartphone va fi lansat in luna Septembrie si arata ca in imaginea de mai jos ! 

Cum sa faci bani online

Uitandu-ma pe eXtreamCS , am decis sa fac un articol unde sa explic pas cu pas cum puteti face bani online si sa ii scoateti in contul de paypal , alertpay sau pe card. 
In primul rand exista site-uri care platesc pentru a da click pe diferite reclame de unde poti lua o suma destul de frumoasa pe o reclama $0.01 sau mai mult . Eu am gasit un site unde platesc pe o singura reclama cu $0.05 ceea ce este foarte mult fata de ptc-urile (pay-to-click) obisnuite. 
Daca vreti sa va inregistrati si sa faceti bani acolo dati click aici dupa care va inregistrati , va activati contul din mailul primit si dati click pe reclamele de mai jos . 
Va uitati la Upgrade Account la cat puteti scoate banii iar cand vreti sa ii scoateti dati pe Request Payout si completati datele dupa care in cateva ore va vor pune banii in contul de paypal sau alertpay .

Iuliu Muresan explica de ce a acceptat Steaua la Cluj

Citind pe GSP stiri noi despre echipa mea de suflet CFR 1907 Cluj am gasit un articol in care Iuliu Muresan explica de ce a acceptat ca Steaua sa joace in Gruia meciurile din Europa League . 
Acesta a spus ca vrea ca lumea sa vada ca noi suntem altfel si trecem cu vederea jignirile aduse echipei de catre patronul Stelei , Gigi Becali si ca putem fi civilizati . Cand a fost sunat de Becali , Muresan a spus sa vorbeasca cu Paszkany daca este de acord iar acesta a confirmat :) Sa speram ca Steaua nu va face paguba mare la Cluj :) )

Cum sa ai vechiul chat pe Facebook

Acum cateva saptamani cei de la Facebook au instalat un nou chat care in doar cateva ore a strans toate parerile rele acesta continand o gramada de buguri . Ca sa reveniti la chatul de dinaintea acestuia trebuie doar sa instalati un script care poate fi instalat cu usurinta pe Google Chrome , iar pe Mozilla Firefox nu este nevoie de extensia Greasemonkey.
Scriptul ordoneaza prietenii dupa nume si nu mai arata prietenii offline

 Install : Facebook Sidebar Chat Reversion

Ma reapuc de cs

In dimineata aceasta am decis sa ma reapuc de Counter-Strike :) Dar momentan caut o comunitate in care sa intru si sa pot primi gradul de Designer sau chiar si Administrator … daca vreti sa vedeti cateva creatii puteti vedea aici :D eventualele propuneri de comunitati le puteti face printr-un comment sau prin mail la categoria Contact

Google+ praf

In articolul de mai jos cu google + v-am intrebat pe voi cum arata si cum ar fi acesta dar intre timp am facut si eu rost de o invitatie pe google+ si m-am inregistrat . Se pare ca acest google + este un site care vrea sa fie ca facebook-ul ;) ) mai jos o sa postez o imagine cu Google + sa va faceti si voi o idee despre cum ar arata acesta !  
Atentie !  Cei care doriti o invitatie pe Google+ lasati un comentariu cu mailul pe care vreti sa se trimita invitatia iar aceasta va va veni pe mail in maxim 12 ore !
CLICK PE IMAGINE PENTRU A O VEDEA CLAR !