Sponsor



miercuri, 3 august 2011

­­­­­­­ ­­­­­­­De ce a cazut filelist.ro?


Filelist.ro, unul dintre cele mai populare site-uri de torrnet din Romania, este nefunctional de trei zile. Am primit email-uri de la cititori care ne intreaba daca noi stim ceva despre asta.
Pana acum nu se stie nimic oficial dar zvonurile sunt impartite in 3 categorii:
1. Atac hackeri (DoS – Denial-of-service attack; au furat baza de date, etc)
2. Raid al politiei (cea mai rea varianta pentru utilizatori… pentru ca s-ar putea trezi si ei cu politia pe cap)
3. Probleme tehnice. Si aici avem doua ipoteze: o mutare pe alt server sau inchiderea filelist si unirea cu bitshock.

filelist
A fost victima a hackerilor, a politiei sau este o simpla rutina tehnica?
Probabil ca o sa aflam in zilele urmatoare adevarul la intrebarea de ce a picat filelist. Oricum sfatul nostru este sa va feriti de software piratat si file sharing.

Cum scoti virusul care trimite mass`uri 2

Virusul se instaleaza la deschiderea paginii "geocities.co.jp/thanatos183188" (nu cumva sa intrati pe ea)
Trece perfect peste firewall si antivirus
Trimite massuri celor online cu diferite pagini INCLUSIV cea mentionata mai sus.
Schimba status cu pagini similare
Daca te deloghezi dupa Yahoo Messenger, si ai bifata optiunea "Remember my ID and Password" se logheaza singur, si efectueaza cele mentionate mai sus
Isi copiaza in clipboard pagini similare celei de sus,iar daca ai dat Paste undeva, efectueaza iar cele mentionate mai sus.
Dezactiveaza Task Managerul si Registry Editor.
Anuleaza posibilitatea schimbarii paginii de internet de la IE, ce ramane setata pe "geocities.co.jp/thanatos183188"
Pune dupa numele orcarei pagini deschise "Webhosting h t t p : // geocities. co.jp /thanatos 183188"
Se instaleaza prin 3 fisiere ce le si infecteaza: "Syshost.exe, SvcHost32.exe , Srshost.exe (le gasiti in Directorul Windows\System | numai de cel subliniat sunt sigur ca ala e... celelalte doua nush...)

Downloadati Security Task Manager DOWNLOAD , instalati-l si puneti procesul SvcHost32.exe in carantina... nu va mai porni la urmatoarea restartare.

Pentru reactivare Task Manager,

  • Click Start
  • Click Run
  • Scrie gpedit.msc in casuta si apasa OK
  • Intra in Group Policy settings window
    • Selecteaza User Configuration
    • Selecteaza Administrative Templates
    • Selecteaza System
    • Selecteaza Ctrl+Alt+Delete 
    • Selecteaza Remove/Add Task Manager
    • Dublu clic pe  Remove/Add Task Manager



Pentru reactivare Registry Editor, downloadati "Reg.inf" (din arhiva), dati click dreapta pe el, si Install !
Pentru reactivarea posibilitatii de a schimba homepage-ul... dupa ce ati reusit sa activati Registry Editorul, intrati in Registry Editor (regedit), si mergeti la

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Inte rnet Explorer\Control Panel] iar acolo o sa gasiti HOMEPAGE, cu valoarea D-Word setata pe 1. Dublu click pe ea, si setati-o pe 0. Inchide-ti registry editor, si acum mergeti in Contol Panel > Internet Options, si setati-va oricare altapagina decat cea existenta. Si ati cam rezolvat problema.

Totusi dupa, incercati sa dati cu un AntiSpyware sau un program de genul asta, ca sa eliminati toate "ramasitile"...

Cam asta am constatat eu din tot ce am patit... si asa am rezolvat si eu, sper sa va fie de folos....

PS. Pana atunci... daca nu reusiti, ca sa nu formatati HDD-ul.... folositi GAIM sau e-buddy!

Am rezolvat si problema cu titlul paginii... tot in RegEdit... mergeti la Registry Key: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main iar acolo este o cheie "Window Title" care e setata pe titlul actual... "Webhosting h t t p : / / w w w.geocities.co.uk/thanatos18388" ... dublu click pe ea, si modificati-o... scrieti "Internet Explorer"... si ati rezolvat si problema asta... daca am timp ma ocup ca o aplicatie sa faca toate astea...

Inca o chestie.... In C:\Windows o sa gasiti fisierul Svchost32... el este "infractorul" fisierul cu pricina... cautati-l si stergeti-l....

Diana, cea mai noua membra a Trupei Senzual

La sfarsitul saptamanii trecute, trupa Senzual s-a lansat intr-o noua formula. Inca o blonda se va undui alaturi de Sorina si Alexa.Doua blonde si-o bruneta, cam asa arata acum trupa Senzual! O noua membra a "sosit" in formatie, asa ca Sorina si Alexa si-au propus sa faca echipa buna cu noua lor colega, Diana. Cu noi costumatii de scena, cu look sexy, dar si cu o prezenta scenica pe masura, cele trei "senzuale" isi vor innebuni fanii. Au pregatit piese noi si o sedinta foto incendiara. "Diana mi-a fost recomandata de Eduard Irimia, promoter al Galelor Local Kombat si K-1 de nivel mondial. A urmat o perioada de proba, pe care a trecut-o cu brio", a declarat Radu Baron, manager si impresar al trupei Senzual.Noua formula a trupei Senzual s-a lansat joia trecuta, in cadrul emisiunii "Neata cu Razvan si Dani", de la Antena 1. Atunci a avut loc si premiera noului single: "Honey Honey", piesa cu puternice influente de clubbing datorita colaborarii cu Dj Rabinu. Odata cu trecerea la formula de trei s-a impus si realizarea de noi coregrafii.

Vaci în Belgrad

Și cum zicea cineva. Băi, unde te întorci, numa vaci, băi, numa vaci.
Dar mie văcuțele din Belgrad mi-au plăcut, și mi-a plăcut felul ăsta de artă urbană și de a capta atenția trecătorilor. Am înțeles că fiece pictor sau entuziast a primit o vacă albă și a pictat-o cum a vrut, apoi la finele expoziției aceste faci vor fi donate sau vândute la licitație.
Vaci erau la havuzuri. Vaci erau pe strada pietonală din Belgrad, vaci erau la castelul Kalemagdan.
Unde-s oile din Moldova?

Despre Yahoo Mail

Sunt câteva chestii mărunte pe care, din ce am observat, nu le știe încă toată lumea. Nu sunt multe dar uneori e bine să le știm.
Am găsit câteva nelămuriri legate de yahoo mail atunci când mă uitam peste cuvintele cheie pe care unii le caută pe Google şi ajung pe acest blog. O să tratez nelămuririle respective în rândurile de mai jos.
1. Ce înseamnă şi la ce folosesc câmpurile CC şi BCC?
CC = Carbon Copy
BCC = Blind Carbon Copy
Atunci când vrei să trimiţi un e-mail mai multor persoane, dacă scrii toate adresele de mail pe linia 1, adică la “To” (deasupra lui CC), yahoo va selecta doar câteva către care să trimită. De aceea există “CC” – pentru a scrie în acest câmp toate adresele către care vrei să trimiţi un e-mail. La “To” scrii o singură adresă!
Poate că în cazul acesta unii se întreabă la ce mai foloseşte BCC. Are aceleaşi funcţii ca CC-ul, singura diferenţă fiind că adresele de mail introduse sunt vizibile doar pentru tine, cel care trimiţi e-mail-ul, nu şi pentru cei care îl vor primi. Adică nicio persoană din cele ce vor primi e-mail-ul nu va şti că a fost trimis către alte 20 de persoane. De aceea se numeşte “Blind Carbon Copy”.
2. Un mail care a fost citit, poate fi bifat ca necitit?
Mai multe persoane au avut nedumerirea aceasta. Bănuiesc că majoritatea aţi citit e-mail-urile altcuiva şi nu vreţi să ştie. Nu e frumos dar… se mai întâmplă. Răspunsul la întrebare este: Da, un mail poate fi bifat ca necitit. Selectaţi mail-ul şi apăsaţi “Shift K”.
3. Ce sunt filtrele şi la ce folosesc?
Filtrele mail-ului sunt o opţiune de sortare a tot ceea ce intră în inbox. Sunt foarte utile, mai ales pentru persoanele care sunt abonate la newsletters sau primesc e-mail-uri de notificare de la diferite site-uri.
Ca exemplu, să presupunem că vrei ca toate notificările de la Facebook să nu îţi mai umple inbox-ul, dar vrei să le primeşti în continuare. Creezi un filtru şi, începând din acel moment, toate notificările de la FB vor intra într-un folder separat, asemeni inbox-ului.
4. Cum creez un filtru?
Voi da exemplu cu filtru pentru notificările de la Facebook.
Toţi paşii de mai jos sunt necesari (deci nu săriţi peste niciunul):
1. apeşi simultan tastele “Ctrl Shift E”
2. îţi va apărea un câmp numit “Folder name” – aici vei scrie “Facebook
3. te duci la Options (stânga sus, lângă sign out) şi selectezi “Mail Options”
4. selectezi “Filters” (din coloana din stânga paginii)
5. Add Filter
6. Filter name: Facebook
Sender contains: Facebook (şi bifezi “sender match case”)
Move to Folder: Facebook
7. Save Changes (stânga sus)
Cam asta-i tot, gata filtrul, din momentul acesta toate notificările vor intra acolo. Mai ai şi alte site-uri de la care pimeşti astfel de chestii? Sau vrei ca toate e-mail-urile de la X să le primeşti în folder separat? Mai faci un filtru… Poţi să ai şi 10 filtre dacă vrei. Eu am aproximativ 20, ca o obsedată de ordine care se respectă.
5. Cum blochez o adresă de e-mail?
Options -> Mail options -> Spam -> Blocked Email Addresses
După ce ai scris adresa (cu tot cu @yahoo.com, @ymail.com, @gmail.com etc., după caz) dai click pe Add şi apoi Save Changes.
6. De unde fac upgrade ca să am Yahoo Mail Beta?
Încearcă link-ul acesta: overview.mail.yahoo.com.
Pentru alte nelămuriri legate de yahoo mail, lăsaţi un comentariu şi voi da update acestei postări.

Top 10 teme pentru Google Chrome

1. Charlotte Ronson (download link)
2. Aston Martin DBS (download link)
3. Clouds (download link)
4. Prototype (download link)
5. Rain Drops (download link)
6. Arcane Warrior (download link)
7. Crepuscule (download link)
8. Blue Butterfly (download link)
9. Timeworn (download link)
10. Flowered (download link)

Snitele din soia

Va spun din start ca nu ma dau in vant dupa soia,  dar mama care tine toate posturile gateste tot felul de retete cu soia. Daca sunteti carnivori inraiti va spun de pe acum ca nu o sa va placa. Daca sunteti in tabara cealalta ca si mine, o sa vi se para acceptabila :).
Ingrediente:
  • 1 punga soia pentru snitele
  • vegeta, faina, ulei
Fierbem soia in apa cu putina vegeta, conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi o strecuram si o strangem bine intre palme sa se stoarca bine de zeama. Separat facem un aluat ca pentru clatite din apa, putina sare  si faina. Trecem soia prin aluat si o prajim in ulei incins.
Snitele din soia  (sniteledesoia1 290x217)   imagine reteta
Scoatem pe un servet absorbant si apoi servim cu cartofi si salata.
Snitele din soia  (sniteledesoia2 290x217)   imagine reteta
PS.  Ca sa nu aveti surprize neplacute cu unii membri din familie, bateti cateva felii de carne ( pui sau porc) , treceti-le prin aluat si prajiti-le :).

Mama Ce imi plac SNitele astea ;))

Single nou David Deejay feat Dony – Fantasy (Besando)

Multi dintre voi se vor bucura de lansarea acestui single. Ati tot cerut o piesa noua semnata David Deejay cu vocea lui Dony iar aceasta a venit.Melodia Fantasy (Besando) a fost postata in urma cu cateva minute pe contul de YouTube Dav7Music.Se pare ca e ceva mai veche, fiind inclusa in seturile lui David in urma cu un an, insa a fost remasterizata si lucrata din nou pentru un sound mai actual.

marți, 2 august 2011

Spania campioana europeana U19


Aseara Spania a batut Cehia in prelungiri cu scorul de 3-2 dupa ce Cehia a condus aproape tot meciul spaniolii si-au amintit ca trebuie sa castige si au dat lovitura . Jucatorul Valenciei cu clauza de reziliere de 10.000.000 de euro si de doar 17 ani a realizat dubla din prelungiri.

luni, 1 august 2011

Ciocniri de interese


In acest film Steven Seagal apare sub numele de Elijah Kane , un politist care se lupta  cu traficantii de heroina din Seattle . Titlul original al filmului este Deadly Crossing , este un film de actiune , nerecomandat copiilor sub 12 ani :D

Cristi , tu esti ma ?


Aseara Steaua i-au batut pe cei de la Dacia Mioveni cu uluitorul scor de 4-0 “acasa” la Constanta unde au venit peste 15.000 de fani ai Stelei. Cristian Tanase a jucat cu masca pe fata dupa ce a suferit o ruptura de piramida nazala mijlocasul a ratat un penalty in prima repriza dar s-a revansat in a 2-a cand a dat gol . Celelalte goluri au fost carcate de Tatu si Mihai Costea.

duminică, 31 iulie 2011

PES 2012 se lanseaza oficial in 14 Octombrie

Cei de la KONAMI au anuntat oficial ca PES 2012 se va lansa in data de 14 Octombrie 2011 si va fi disponibil pentru PC , PS2 si Xbox daca nu ma insel :)\

Florin Costea si Prepelita la Steaua


Andrei Prepelita si Florin Costea vor semna maine cu Steaua . Prepelita va primi 100.000 de euro la semnatura pentru ca vine liber de contract . Florin Costea a fost convins de stelisti sa vina langa fratele sau Mihai la Steaua .