Sponsor



miercuri, 10 august 2011

Virtual Dj

VirtualDJ (de asemenea cunoscut ca VDJ) este o gamă de software de mixing audio / video dezvoltat de Atomix Productions Inc pentru utilizarea de către DJ-ii de telefonie mobilă şi club. Software-ul este de asemenea exclusiv pentru reambalat Numark, numit CUE.
Pachetele rula pe PC sau Mac, pentru a permite DJ computer pentru a se amestecă muzică sau clipuri video, cu sau fără un controller extern. DJ-ii pot controla software-ul cu un controler MIDI sau utilizând metoda hardware DJ, cum ar fi mixer CDJs si DJ cu software-ul de emulare de vinil şi CD-uri.
Istoria VIrtual DJ si Atomix
Prima versiune a aparut in iulie 2003. VirtualDJ este succesorul de AtomixMP3, care a fost lansat pentru prima dată în septembrie 2000. Dezvoltarea pentru AtomixMP3 oprit cât mai curând VirtualDJ a fost lansat ca succesoarele sale. VirtualDJ a fost lansat în 3 versiuni diferite până în 2009: VirtualDJ Home Edition (vândute la magazine), VirtualDJ PRO (doar disponibile online), şi VirtualDJ Versiunea Limited (gratuit cu unele controlere MIDI). La sfârşitul anului 2009, o noua versiune numita VirtualDJ de bază a fost lansat ca o alternativa la buget VirtualDJ Pro, fără control MIDI.
Download Virtual DJ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu