Sponsor



miercuri, 10 august 2011

Panda Cloud

Panda Cloud Antivirus este un software de antivirus Panda Security, un drum liber şi o versiune cu plătite sunt disponibile pe linkul de “Download” de mai jos. Este cloud-based, în sensul că fişierele sunt scanate pe un server de la distanţă, fără a utiliza putere de procesare maşina utilizatorului. Tehnologia se bazează pe Panda Collective Intelligence Se pot executa in mod constant. Care oferă protecţie împotriva viruşilor şi site-uri care contin virusi, dar încetinirea sistemului într-o oarecare măsură ca toate software nu, se  face un sistem de scanare.
Panda Security spune că detectează viruşi, troieni, viermi, spyware, dialect, instrumente de hacking, glume şi riscurile de securitate.
Panda Cloud Antivirus se bazeaza pe ei “Collective Intelligence”, şi un upload de informaţii actualizate  Se utilizează în mod normal, o conexiune la Internet pentru a accesa informaţii actualizate. În cazul în care Internetul nu poate fi accesat-l va folosi un local cache-ul de “cele mai comune ameninţări în circulaţie”.
Trimiterea de fisiere sau chiar de control ale segmentelor de fişiere dintr la un server de la distanţă pentru a fi prelucrate este un motiv de îngrijorare de confidenţialitate severe. Singura garanţie a vieţii private în acest caz depinde atât de bunăvoinţa companiei şi de securitate la sfârşitul lor. În cazul în care serverele Panda sunt compromise, fie de către un criminal care lucrează pentru ei sau de către un hacker, de securitate utilizatorilor “este compromisă.  Totuşi, această preocupare nu este numai exclusiv la produsele cloud-based. Orice produs antivirus sau de securitate poate împinge o actualizare rău intenţionat de către un grup de lucru penală la furnizor AV sau de către un hacker care a compromis serverele de actualizare AV.
Download Panda Cloud

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu